Primăria Satu Mare anunță lucrări de toaletare a copacilor pe mai multe străzi din municipiu

Primăria Municipiului Satu Mare anunță lucrări de toaletare a arborilor pe mai multe străzi din municipiul Satu Mare. Astfel de lucrări necesită închiderea parțială a circulației și se vor desfășura pe următoarele străzi:

Vineri, 18.01.2019 – Str. Zenit, Str. Bobobcului și Str. Uzinei
Sâmbătă, 19.01.2019 – Str. Mileniului (între orele 8.00-10.00, pe tronsonul cuprins între Str. G.Coșbuc și Str. Mihai Viteazu), Str. Mihai Viteazu ( între orele 10.00- 14.00) și Str. Zenit.
Luni, 21.01.2018 – Str. Astronauților
Marți, 22.01.2018 – Str. Astronauților

În vederea executării serviciilor de toaletare, rugăm cetățenii care locuiesc în zonă să nu parcheze pe porțiunile unde se desfășoară lucrări.

De asemenea, menționăm că, toaletarea copacilor se aprobă de către serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare numai în situaţiile în care sunt îndeplinite anumite condiţii, iar operațiunea este supravegheată de specialiști.

Toaletarea arborilor şi arbuştilor de pe domeniul public al municipiului Satu Mare, fără acordul scris al serviciului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare constituie contravenţie şi se sancţionează conform prevederilor legale in vigoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 18, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.