Produsele bio ale județului, de mare succes la Berlin la expoziția „Săptămâna Verde 2019”

Vinul, pălinca, mierea și sucurile naturale produse în județul Satu Mare se bucură de mare succes la expoziția „Săptămâna Verde 2019”, care se desfășoară în aceste zile în Germania, la Berlin. 

Consiliul Județean Satu Mare și cele 4 Grupuri de Acțiune Locală (GAL) din județ, sunt prezente la eveniment cu produse bio ale producătorilor sătmăreni, produse care ne fac mare cinste în cadrul pavilionului expozițional.

“Prin prezența noastră la această expoziție, dorim să creștem vizibilitatea potențialului sectorului agroalimentar sătmărean și consider că valoarea standului României la acest eveniment a fost net îmbunătățită prin participarea producătorilor sătmăreni. Această conlucrare dintre GAL-uri și Consiliul Județean Satu Mare este una deosebit de importantă, deoarece împreună cu aceste structuri se lucrează deja la definirea unui brand reprezentativ pentru județul Satu Mare”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, prezent la evenimentul de la Berlin, alături de câțiva consilieri județeni.

Expoziția „Săptămâna Verde 2019” (Grüne Woche) are loc în perioada 18-27 ianuarie și reprezintă atât o platformă de afaceri, cât și un festival al tradițiilor gastronomice și folclorice cu impact mediatic de anvergură în Europa, precum și pe plan mondial.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 ianuarie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Produsele bio ale județului, de mare succes la Berlin la expoziția „Săptămâna Verde 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.