Planuri mari ale Primăriei Orașului Tășnad: Planul Urbanistic Zonal al Zonei Turistice

Primăria Orașului Tășnad vă supune atenţiei proiectul de dezvoltare pe termen lung a zonei turistice a orașului, varianta finală a Planului Urbanistic Zonal al Zonei Turistice.

Planul Urbanistic Zonal cuprinde zone de dezvoltare în cadrul Ştrandului Termal (extinderea Pavilionului de Iarnă, modernizarea vestiarelor şi băilor de pe plajă, compartimentarea bazinului 2 – zona semi-olimpică şi 2 zone mai mici de îmbăiere, bazin olimpic acoperit, bazin de agrement multifuncţional cu tobogane, etc), aqua-park, bază de tratament, de înfrumuseţare şi recuperare, teatru de vară, teatru pe apă, complex sportiv multifuncţional cu o sală a sporturilor şi teren cu gazon şi pistă de atletism, teren cu gazon sintetic, zonă de hoteluri, moteluri şi pensiuni, teleferic de legatură cu Dealul Pisicii, care la fel se dorește a fi dezvoltat, lac de baraj pentru prevenirea inundaţiilor (cu posibilitate de agrement şi pescuit sportiv), regularizarea pârâului Cehăluţ, parc balnear cu zonă de lagunara, zonă de golf, etc).

Pentru alte detalii, Primăria Orașului Tășnad vă stă cu plăcere la dispoziţie!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 februarie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.