Sătmărenii ce serbează 50 și 60 de ani de căsnicie au fost premiați de Kereskényi Gábor

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a organizat vineri, 01 februarie 2019, în sala de căsătorii a Primăriei Municipiului Satu Mare, festivitatea de premiere a cuplurilor care aniversează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Au fost premiate 43 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, respectiv alte 5 cupluri care au aniversat 60 ani de la încheierea căsătoriei.

Toți aceștia au domiciliul stabil în municipiul Satu Mare şi beneficiază de acordarea unei recompense băneşti în sumă de 1000 lei de familie, conform HCL  nr. 318/20.12.2018, a municipiului Satu Mare. De asemenea, primesc au primit și câte o diplomă de onoare și felicitările primarului Kereskényi Gábor.

La festivitate au participat primarul Kereskényi Gábor, viceprimarul Adrian Albu, Ionel Torja – directorul Direcției de Evidență a Persoanelor Satu Mare.

Au fost premiați la împlinirea a 50 de ani de la căsătorie: Bratan Gheorghe și Maria, Balog Sandor și Eva, Țenț Alexandru-Ioan-Grigore și Irina, Bogdan György și Maria, Tulbure Ioan și Maria, Bakk Arpad și Margareta, Rednic Constantin și Margreta, Schvarczkpo Ștefan și Eva-Maria, Cozma Gheorghe și Maria-Veronica, Pop Gheorghe și Ana, Sabău Emanoil și Aurica, Varga Gheorghe și Irina, Mic Dumitru și Ileana, Nerșiu Ioan și Viorica, Câmpan Cornel și Elisabeta-Ileana, Lauran Gheorghe =Alexandru și Corina-Elena, Mezei Jozsel și Ileana, Görög Iozsef și Elisabeta, Ulici Gheorghe și Maria, Chioran Gheorghe și Ana, Felber Ernö-Pál și Magdalena, Molnar Eugen și Magdalena, Veres Vasile și Ecaterina-Elisabeta, Horvat Pavel și Floarea, Dudaș Ioan și Elena, Govor Gheorghe și Aurica, Toduț Laslo și Cornelia, Radványi Ioan-Vasile și Irma-Maria, Oros Francisc și Elisabeta, Sămoiu Ilie și Maria, Martin Ioan și Elizabeta, Nagy Gyula-Antal și Gabriele-Emilia, Dindiligan Eugen și Berta, Boross Francisc-Dezsö-András și Iudit-Maria-Roza, Palcsa Ludovic-Vasile și Iolanda, Knoblau Vasile și Bella-Ghitla, Struc Ioan și Doina, Ștef Tiberiu-Alexandru și Șteț Maria, Demjan Andrei și Erzsebet, Domide Titus și Irina, Zima Bálint și Elena, Pap Attila-Lajos și Floare, Szadó László și Elisabeta.

Au fost premiați cei care au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei: Tulian Gheorghe și Ortensia, Hetzke Ladislau și Viorica, Munkacsi Adalbert și Paraschiva, Silvășan Ghjeorghe și Rodica-Valeria, Boor Adalbert și Melinda-Maria.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.