Se modernizează drumul județean Carei – Căpleni, din fonduri PNDL și ale județului

Drumul județean Carei – Căpleni se modernizează! Președintele Consiliului Județean Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus s-au întâlnit la Căpleni, în data de 5 februarie 2019, cu primarul comunei și reprezentanții constructorului, și au predat amplasamentul pentru demararea investiției pe drumul județean DJ108C Carei (DJ 108M) – Căpleni.

Porțiunea de drum cuprinsă în proiect pentru modernizare, începe în municipiul Carei și continuă în localitatea Căpleni, până după Biserica și Mănăstirea Franciscană ”Sfântul Anton de Padova”, un important obiectiv turistic al județului Satu Mare, vizitat zilnic de numeroși turiști din țară și străinătate.

Contractul de modernizare a fost semnat la mijlocul lunii decembrie 2018 cu Asocierea de firme Samcif SA, Alfa Rom SRL, Construcții Drumuri SA, Viakon Drum SRL și SVA Asisteh SRL, prin Samcif SA. Executantul are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 9 luni pentru execuția lucrării. Vor fi modernizați 3,4 km de drum și vor fi amenajate rigole, șanțuri betonate, podețe și se vor realiza lucrări de siguranța circulației, respective marcaje, indicatoare rutiere, borne kilometrice.

Investiţia este suportată din fonduri PNDL II și din bugetul propriu al județului Satu Mare și este în valoare de 5,1 milioane de lei, sumă care include și TVA.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 5, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.