Agentul de poliție Vasile Ungur a salvat viața unui tânăr din Poiana Codrului ce a vrut să se sinucidă

Joi, 14 februarie a.c., la ora 10.06, un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Poiana Codrului, anunța printr-un apel la 112 că dorește să se sinucidă în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu părinții.

Apelul a fost direcționat către agent de poliție Vasile Ungur, șeful Postului de Poliție Crucișor, care sa deplasat de urgență la domiciliul tânărului, unde, întâlnindu-se cu părinții acestuia, le-a comunicat de intențiile fiului lor și au pornit împreună în căutarea lui.

Ajuns la o anexă, a constatat că poarta de acces era închisă din interior, astfel că a forţat-o pentru a reuşi să intre, moment în care a observat tânărul agățat cu ajutorul unei sârme, înfășurate în jurul gâtului, de un par în mijlocul anexei. Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, l-a scos afară și i-a acordat primul ajutor, salvându-i viața. Ulterior a solicitat o ambulanță care l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agentul de poliție Vasile Ungur își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Crucișor, din luna iulie 2016, fiind încadrat din sursă externă. Înainte a îmbrăca uniforma de polițist, eroul nostru, a îmbrăcat uniforma de militar, timp de 6 ani, perioadă în care a fost trimis în misiune și în Afganistan.

Felicitări pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 14, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.