Sute de autovehicule și persoane verificate de polițiști împreună cu jandarmii azi dimineață

Astăzi, 15 februarie a.c., între orele 06.00-10.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat cu sprijinul structurilor din sistemul național de apărare și ordine publică, pe principalele artere rutiere de intrare în orașele și municipiile de pe raza județului Satu Mare, în sistem integrat.

La acțiune au participat peste 80 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale și criminaliști, 18 jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, 10 polițiști din cadrul Biroului Județean Poliției Transporturi, 6 polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și 1 specialist din cadrul Biroului pentru Imigrări al județului Satu Mare.

Scopul acțiunii l-a constituit asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor îndreptate contra vieţii şi integrităţii persoanei sau îndreptate împotriva bunurilor personale şi contra intereselor acestora, asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea unui climat de siguranţă civică la nivelul județului Satu Mare.

În cadrul acțiuni au fost verificate 259 persoane și 190 de autovehicule.

A fost constatată o infracțiune la Legea 86/2006 (contrabanda cu țigări) și au fost aplicate 158 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.800 lei.

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere, 4 certificate de înmatriculare și s-au ridicat bunuri în vederea confiscării în valoare de 7.600 lei.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 februarie 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.