Semiremorcă în valoare de peste 11.000 de euro, reținută la frontieră

Un maramureșean este cercetat de polițiștii de frontieră pentru că semiremorca pe care o tracta cu autocamionul condus figura ca fiind căutată de autoritățile italiene, pentru confiscare.

Vama-Petea

Marți, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontiera Vasile V., în vârstă de 53 de ani, din Baia Sprie, județul Maramureș. 

Bărbatul conducea un ansamblu auto format din cap tractor marca Iveco și semiremorcă marca Officine de Angelis, ambele înmatriculate în străinătate și aparținând unei firme italiene. Cu ocazia formalităților de frontiera, la controlul de frontieră s-a constatat că semiremorca figurează ca fiind căutată pentru confiscare de către autoritățile italiene. 

Conducătorul auto a declarat că este angajat al firmei italiene și nu are cunoștință despre neregulile semnalate la controlul semiremorcii. În valoare de peste 11.000 euro, semiremorca a fost indisponibilizată la sediul SPF Petea până la finalizarea verificărilor.

Șoferul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 23, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.