„Când doamnele scriu versuri…” Ziua Internațională a Femeii, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Școlile Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, „Avram Iancu” și „Bălcescu-Petöfi” organizează joi, 7 martie 2019, cu începere de la ora 11.00, evenimentul „Când doamnele scriu versuri…”.

Evenimentul se va derula în găzduirea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr” și este dedicat Zilei Internaționale a Femeii, dar și împlinirii a 125 de ani de la nașterea poetei Otilia Cazimir și 105 ani de la nașterea poetei Maria Banuș.

Invitatele gazdelor și ale instituțiilor de învățământ partenere sunt doamnele care activează în cadrul Asociației Județene a Pensionarilor și al Ligii Pensionarilor „Unirea”, în semn de apreciere și mulțumire pentru implicarea lor activă în cadrul unor ample evenimente derulate pe parcursul anului trecut sub auspiciile Bibliotecii Județene Satu Mare. î

De asemenea, la eveniment sunt invitate să participe toate doamnele din administrația județului și municipiului Satu Mare, doamnele director de la cele trei școli partenere, doamnele și domnișoarele din mass-media locală și județeană.

Pentru acest eveniment, elevii celor trei școli, îndrumați de cadrele didactice Szauftman Camelia, Kramarics Irina și Inovan Bertok Renata, au pregătit frumoase momente literar-artistice, menite să aducă primăvara în sufletul participanților.

Gazdele își așteaptă oaspeții cu calde gânduri de aleasă prețuire și cărți oferite în dar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 martie 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.