Premieră la Sala Studio a Teatrului de Nord, sâmbătă și duminică: ”GOD IS A DJ” de Falk Richter

Secția română a Teatrului de Nord prezintă în Sala Studio de pe strada Horea premiera spectacolului ”GOD IS A DJ” de Falk Richter.

Distribuția: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin Mareș. Regia și muzica: Andrei Raicu. Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan. Mișcarea scenică: Bogdan Olarson. Video design: Dimitris Palade. Costume: Cristina Milea. Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață.

”Spectacolul God is a DJ este un soi de radiografie a unei vieți de cuplu expuse permanent – în fond totul se rezumă la o poveste de dragoste – și prezentate brut, prin prisma memoriilor personale. Personajele aleg să facă din viața lor o lucrare de artă. Mi se pare foarte potrivit că cei doi aleg să trăiască într-o galerie de artă – un spațiu public, spațiu de expunere. Paul Klee spune că “arta nu reproduce vizibilul: mai degrabă produce vizibilul”. Ei doi aleg să facă din viața lor artă tocmai pentru că în acest fel reușesc să scoată la iveală probleme pe care le avem zilnic dar nu mai avem timp să reflectăm asupra lor.” (Andrei Raicu)

Spectacolul nu este inclus în abonamente.

Preț bilet: 18 lei
Informații și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106, e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com
Bilete online:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002865/God-is-a-DJ
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002866/God-is-a-DJ

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 5, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.