Adrian Țuțuianu: Pro România dorește să facă o politică nouă, adaptată nevoilor Europei și nevoilor naționale”

Vineri, 8 martie în județul Satu Mare au fost în vizită deputatul Ioan Mocioalcă și senatorul Adrian Țuțuianu care au dorit să evalueze rezultatele obținute până în prezent de către organizațiile partidului Pro România din județele Maramureș, Sălaj, Bihor și Satu Mare.

La Satu Mare aceștia s-au întâlnit cu membrii și simpatizanții la sediul partidului. În cadrul întâlnirii au fost dezbătute teme de țară importante precum și strategia partidului Pro România, în vederea alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna mai 2019.

Fostul ministru al Apărării Naționale, senatorul Adrian Țuțuianu a susținut o conferință de presă împreună cu deputatul Octavian Petric, coordonator al Pro România Satu Mare și Ciprian Ardelean.

Adrian Țuțuianu a informat că în urma evaluării rezultatelor de Maramureș, Sălaj, Bihor și Satu Mare a reieșit faptul că se alătură mereu oameni noi și care să se poată întări și construi noul partid Pro România. În județul Satu Mare până în prezent au fost constituite 30 de organizații și sunt în curs de constituire organizațiile de femei, de tineret precum și altele de la nivelul comunelor, concomitent se strâng semnături pentru înscrierea la alegerile europarlamentare, unde listele încep cu Victor Ponta și Corina Crețu.

Senatorul Adrian Țuțuianu a mai spus că Partidul Pro România se dorește să ajungă primul partid românesc din județul Satu Mare și a treia formațiune politică. De asemenea, anul viitor partidul dorește ca partidul să aibă un scor de 20% și să fie principalul exponent politic de centru stânga.

Dintre județele vizitate în zilele acestea la Satu Mare și Maramureș s-au constatat rezultatele cele mai bune. În finalul conferinței de presă Adrian Țuțuianu a făcut referiri cu privire la conflictul politic dintre președinție și guvern în privința bugetului țării venind cu propunerea ca toate temele legate de problemele din justiție să fie discutate în parlament.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 martie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.