Planul secret al Elenei Udrea: Vrea partid pentru nemulțumiții din PDL

Elena Udrea are un plan secret: nemulţumiţii din PDL sunt chemaţi de fostul ministru să facă opoziţie reală guvernării USL, dar într-un alt partid. Tocmai de aceea, Elena Udrea şi-a convocat, marţi, colegii parlamentari de Neamţ la o întâlnire la grupul PDL.

elena_udreaDiscuţiile au loc în contextul în care şi Fundaţia Mişcarea Populară a apropiaţilor preşedintelui Băsescu şi-ar plănui transformarea în partid. Potrivit unor surse parlamentare, anunţul ar urma să fie făcut pe data de 25 mai. În ciuda zvonurilor, Fundaţia "Mişcarea Populară" susţine că nu ia în calcul transformarea sa în partid politic. 

"Fundația „Mișcarea Populară” nu întreprinde niciun demers pentru transformarea sa în partid politic. Din punct de vedere legal, acest lucru nu este posibil. Membrii-fondatori rămân consecvenți cu intențiile din momentul constituirii, și anume: crearea unei platforme a societății civile destinată atât dezbaterilor de idei, cât și de analiză și soluții la problemele din societatea românească", se arată într-un comunicat remis, marţi, presei.

Udrea: "Încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu e prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face". Deputatul PDL Elena Udrea declara, vineri, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta "nu este prea vizibilă", ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

"Colegii mei şi cu toţii încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu este prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinaţi să se poziţioneze critic la adresa USL, se străduiesc, avem moţiunile simple, o încercare de moţiune de cenzură, apariţii la televizor, dar, din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluaţi. O acţiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cărţii Negre a Guvernării USL din păcate a beneficiat de atenţie mediatică zero şi s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL", a susţinut Udrea, la RFI.

Deputatul PDL consideră de asemenea că îndepărtarea partidului de preşedintele Traian Băsescu a fost o greşeală. "Cred în continuare că o eroare care s-a făcut este îndepărtarea de preşedinte, care e cel mai vizibil şi credibil lider politic al dreptei şi aţi văzut câtă relevanţă publică are discursul şefului statului chiar şi în acest moment. Cred că a fost o greşeală", a menţionat Udrea, potrivit sursei citate.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, şîn luna aprilie, că rămâne deocamdată membru al PDL, dar, dacă Mişcarea Populară s-ar transforma în partid, ar putea să se alăture acesteia, adăugând că ştie mulţi colegi din teritoriu care s-ar înscrie în Mişcarea Populară.

Realitatea.net

 


 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.