Secția română a Teatrului de Nord prezintă spectacolul ”Desculț în parc”, în campania „Artiştii pentru artişti”

Secția română a Teatrului de Nord vă invită duminică 17 martie 2019, ora 19.00, la spectacolul ”Desculț în parc” de Neil Simon, regia Laura Moldovan, scenografia Alexandru Radu. Distribuția: Ioana Cheregi, Andrei Stan, Adriana Vaida, Cornel Miron, Vlad Mureșan, Cristian But și Dorin Petric.

Biletele se pot cumpăra de la Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Prețul unui bilet este de 25 lei, iar suma încasată va fi redirecţionată către Fondul de solidaritate teatrală.

Spectacolul se joacă sub semnul campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, susţinută de UNITER, pentru sprijinirea oamenilor de teatru din toată țara aflați în situații dificile.

Alătură-te Campaniei, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Artiștii au nevoie de susținerea ta!

”Desculț în parc” de Neil Simon

Traducerea: Monica Anastase

Regia: Laura Moldovan

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția:

Corie Bratter – Ioana Cheregi

Paul Bratter – Andrei Stan

Ethel Banks – Adriana Vaida

Victor Velasco – Cornel Miron

Omul de la telefoane – Vlad Mureșan

Curierul – Cristian But

La saxofon – Dorin PetricDurata spectacolului: 2 h, 30 min. (cu pauză)

”Desculț în parc” este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este. Par generalități dar avem nevoie de aceste valori pentru a ne păstra echilibrul într-o societate în care termenul ”a dărui” rămâne străin multora iar EU ia locul lui NOI.

Cu un subiect sensibil, într-o lume în care relațiile de cuplu devin îngrijorător de fragile ”Desculț în parc” invită, cu zâmbetul pe buze și pe acorduri sensibile de saxofon, la acceptarea cuvântului IUBIRE, a provocării, a bucuriei de a trăi.

Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6 | Telefon: 0261712106 | e-mail: teatruldenord@gmail.com | Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00, sau cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 11, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.