Amenzi în valoare de 60.300 de lei, aplicate de polițiștii rutieri weekend-ul trecut, în județ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în weekendul 08 – 10 martie a.c., acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat de 466 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 146.000 de lei.

Astfel, în perioada 08 – 10 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 60.300 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 14 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, sau au efectuat depășiri neregulamentare sau au fost depistați de polițiști la volan sub influența băuturilor alcoolice.

În urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au ridicat și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat, în perioada 08 – 10 martie a.c., peste 280 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de 13 490 de lei.

Vineri, 08.03.2019, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Transporturi Satu Mare și specialiști R.A.R., au efectuat o acțiune pentru verificarea legalității transportului public de persoane pe DN 19 A, ocazie cu care au aplicat 25 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 7200 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 11, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.