Amenzi de peste 20.000 lei aplicate ieri în județ, și 3 infracțiuni rutiere constatate în flagrant

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat luni, 11 martie a.c., acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei.Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 20.100 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, sau au efectuat depășiri neregulamentare sau au fost depistați de polițiști la volan sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, în urma activităților desfășurate, polițiștii sătmăreni au constatat în flagrant 3 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, pe raza localității Racșa, a fost identificat un  bărbat de 28 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Totodată, au fost identificați de polițiști, pe raza municipiului Carei și a localității Chilia, doi bărbați, unul de 51, iar celălalt de 57 de ani, care se aflau la volanul unor autoturisme, având concentrații alcoolice de 0,98 mg/l, respectiv 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul identificat în Carei nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 12, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.