Pro România, filiala Satu Mare: ”Mulți primari și consilieri sătui de promisiunile lui Dragnea vor să ni se alăture”

Organizația Județeană Pro România intră în linie dreaptă pentru alegerile europarlamentare din luna mai, după ce în ultima perioadă a finalizat constituirea de organizații locale în aproape toate localitățile din județul Satu Mare.

”Ne-am mobilizat în ultimele luni și am reușit să închidem cu succes constituirea de organizații locale în toate localitățile din județul Satu Mare. Am constituit în ultima perioadă organizații în localitățile Păulești, Viile Satu Mare, Santău, Săcășeni, Halmeu și Turț. Peste tot am găsit oameni care vin cu entuziasm și speranță alături de noi, vin oameni cu idei noi și cu dorința vie de a face un alt fel de politică.Suntem un partid tânăr, care cumulează expertiza și experiența politică cu tinerețea noilor membri și determinarea lor de a face lucrurile să meargă bine în România. Cel mai important lucru pe care l-am reușit în această perioadă este acela de a crea un cadru de dezbateri în interiorul partidului, pe care vrem să-l transferăm și în exterior printr-o politică constantă de consultare publică pentru a stabili împreună cu cetățenii prioritățile”, a declarat deputatul Octavian Petric, coordonator al Pro România Satu Mare alături de Dorel Coica.

În paralel, Pro România a continuat strângerea de semnături de susținere pentru candidații la alegerile europarlamentare, la corturile instalate în municipiul Satu Mare și în orașul Tășnad, dar și prin acțiuni organizate în toate zonele județului. Duminică, echipe ale Pro România au adunat semnături de susținere pentru candidații Pro în zona Pieței de vechituri, în centrul municipiului Satu Mare și în alte localități din județ.

”Vrem să finalizăm în următoarele zile strângerea de semnături. Ne-am propus să adunăm 10.000 de semnături, dar le vom depăși, pentru că sunt mulți sătmăreni care vor să vină alături de noi. Cu siguranță, în lunile următoare veți vedea mulți primari, mulți consilieri care vor veni înspre Pro România. Nu putem încă să vă dăm numele lor, dar rostogolirea care se întâmplă la nivel național se va întâmpla și la nivel local și primul test va fi chiar la alegerile europarlamentare care se apropie. Oamenii s-au săturat de promisiunile lui Dragnea și de stilul dictatorial de a face politică în interes personal sau în interesul unui grup restrâns”, a precizat deputatul Octavian Petric.

Pro România, filiala Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 martie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.