Ciprian Ardelean: ”Dorim să avem o politică în interesul comunităților din care facem parte”

Joi, 4 aprilie de la ora 14.00 la sediul Organizației Partidului Pro România, filiala Satu Mare, Ciprian Ardelean, coordonatorul Organizației Județene a Partidului Pro România a susținut o conferință de presă, avându-i alături pe liderii organizațiilor din Tășnad și Carei, Adrian Farcău și Noemi Löchli.

Ciprian Ardelean a subliniat, referindu-se la sumele puse la dispoziția comunităților locale, că ”…bugetele alocate pentru primării reprezintă o țeapă pentru primari. Suntem alături de primarii care au fost păcăliți, sumele chiar dacă sunt mai mari, sunt insuficiente pentru cheltuieli și mai mari”. În ultima perioadă încă cinci membri PSD cu funcții plătite au renunțat și au venit alături de Partidul Pro România.

Ciprian Ardelean a informat că în prezent sunt organizații și structuri ale Partidului Pro România aproape în toate localitățile județului Satu Mare. Săptămâna aceasta vor fi validate și Organizația de tineret, de pensionari și de femei. ”Suntem o alternativă viabilă pentru stânga românească. Cred că vom avea succes. Avem organizații puternice și în orașele Tășnad și Carei. Nu dorim să facem figurație”, a mai spus Ciprian Ardelean.

Liderul Organizației Partidului Pro România din Tășnad, Adrian Farcău, a afirmat că și la Tășnad se face politică pentru comunitate, punând în evidență una din problemele importante ale orașului. Nu există unitate de primire urgențe, care este una din condițiile ce ar trebui să le îndeplinească o localitate ca să se poată numi oraș turistic. ”În realitate, din lipsa cadrelor medicale, în prezent urgențele se asigură numai de la ora 14.00, lucru inacceptabil în sezonul estival la Stațiunea Tășnad, dar și pentru cei peste 8.000 de locuitori. Mi-aș dori ca cei ce candidează să meargă pe teren să identifice problemele. Partidul Pro România va fi mai aproape de oameni, să-i reprezinte și să le reprezinte necesitățile”, a spus Adrian Farcău.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 4, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.