Parcul UFO s-a modernizat devenind cel mai mare skatepark din municipiul Satu Mare

Parcul UFO din Cartierul Micro 17 a căpătat o nouă față, odată cu amenajarea celui mai mare skatepark din municipiul Satu Mare.

Proiectul a fost realizat printr-un parteneriat cu Rotary Club Satu Mare, valoarea investiției fiind de 615.000 lei. Primăria a alocat suma de 525.000 de lei, iar partenerul din acest proiect, Rotary Club Satu Mare, a oferit 90.000 de lei, executantul fiind firma New Green Project 2015 SRL.

‘‘În Parcul UFO din Satu Mare s-a amenajat un skatepark modern, mult-așteptat de tineri, iar proiectele despre care am vorbit sunt deja vizibile. Investiția este de 615.000 de lei, din care Primăria a alocat 525.000 de lei, iar partenerul din cadrul acestui proiect, Rotary Club Satu Mare, a avut o contribuție de 90.000 de lei. Vom continua și anul acesta să investim în realizarea de terenuri de sport și locuri de joacă, din bugetul local, ori în parteneriate cu companii private. Sătmărenii au nevoie de asemenea spații, unde să facă mișcare și să-și petreacă timpul liber‘‘, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Astfel, în parcul UFO a fost amenajat un skatepark în suprafață de aproape 800 mp, precum și două terenuri de streetball, respectiv un teren de volei-badminton. Totodată, au fost montate suporturi pentru biciclete, bănci, două banchete circulare și coșuri de gunoi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 aprilie 2019. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.