UNPR propune programul politic național ”Siguranță, demnitate și prosperitate pentru România”

Joi, 11 aprilie la sediul UNPR Satu Mare de pe strada Hám János nr. 2 a avut loc conferința de presă susținută de președintele UNPR Gabriel Oprea, însoțit de membri marcanți ai partidului.

Înainte de conferința de presă, Gabriel Oprea s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții UNPR din Satu Mare, în cadrul turneului de pregătire a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an.

În prezent partidul are 150.000 de membri, cifră care este în continuă creștere, numai în ultimele șase luni s-au mai adăugat încă 50.000 de noi membri.

”Românii patrioți să vină la noi. Ne propunem să ajungem la 12%. La Satu Mare este o organizație tânără, în care așteptăm să vină cât mai mulți români. Credem în toate categoriile de cadre militare, ofițeri și subofițeri. Credem în valențele naționale ale românilor. Credem în Alianța NATO. Imnul partidului este ”Noi suntem români”, spune Gabriel Oprea.

Programul politic național al UNPR se derulează sub deviza ”Siguranță, demnitate și prosperitate pentru România”. Acesta urmărește soluționarea pe cale politică a unor teme fundamentale pentru societatea românească.

De asemenea, UNPR își asumă soluționarea pe cale poitică prin propuneri legislative a problemelor de ordin socio-economic care frământă societatea românească. UNPR va iniția următoarele propuneri legislative:

  • Mărirea salariului minim net garantat cu cel puțin 200 lei lunar prin eliminarea impozitului pe salarii și reducerea contribuției de asigurări sociale de sănătate de la 10% la 5%.
  • Favorizarea creșterii numărului de tineri care studiază, printr-o deducere suplimentară a 300 lei din venitul impozabil al familiei. Astfel, tot mai mulți tineri să poată obține specializări profesionale.
  • Creșterea pensiei sociale minim garantate de la 640 lei la cel puțin 200 de euro, prin care se asigură ”coșul minim de consum”, astfel încât orice pensionar cetățean al României să se bucure de o viață decentă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 11, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.