Gabriel Oprea, președintele UNPR: Vrem să obținem peste 10% la alegerile locale și parlamentare

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat, împreună cu Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, în perioada 11-12 aprilie 2019, la ședințe de lucru ale organizațiilor județene ale partidului din zona Transilvania. Astfel, în data de 11 aprilie, conducerea partidului a avut întâlniri cu liderii și membri ai filialelor, la Băile Felix, Satu Mare, Baia Mare, iar în 12 aprilie, la Bistrița, Zalău și Cluj Napoca.

Liderul partidului le-a prezentat colegilor din organizațiile vizitate strategia privind reconstrucția partidului și activitățile pe care le va întreprinde în perioada următoare, alături de principalii candidati la alegerile din 26 mai.

“Am lipsit doi ani de la partid, au fost colegi care au plecat, la rândul lor, în perioada în care am lipsit. Unii dintre ei s-au întors, după ce am revenit la conducerea UNPR, dar vin alături de noi și oameni care nu au făcut niciodată politică, cei mai mulți fiind rezerviști din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională. Îi invităm în partidul nostru pe toți românii patrioți care vor să decidă soarta țării lor. Ne propunem să refacem “armata” UNPR de 500.000 de membri, pe care o aveam în 2015 și să obținem peste zece procente la alegerile locale și parlamentare. Vrem să refacem “zestrea” partidului de primari și consilieri județeni și locali, dar și să revenim în Parlamentul României. Aceastea sunt obiectivele strategice ale UNPR pe termen mediu. La alegerile europarlamentare ne-am propus să facem o figură bună”, a precizat președintele UNPR.

El și-a exprimat convingerea că Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, cei care deschid lista pentru Parlamentul European și care au fost senatori ai UNPR, vor reprezenta cu cinste România la Bruxelles.

Gabriel Oprea a declarat că show-urile mediatice care se defășoară zi de zi pe scena politică nu au nicio legătură cu problemele reale ale României și nu aduc niciun fel de beneficii românilor.

“Ceea ce se întâmplă în această perioadă în politica din România, nu ajută țara noastră cu nimic, dimpotrivă. Vedem cum politicieni de toate culorile politice se lasă mânați de sentimente și orgolii personale. Ei își petrec mai tot timpul în declarații de presă, lansează sau răspund la atacuri, în vreme ce buna funcționare a României și interesul național au intrat într-o zonă de umbră, nu mai contează. Constatăm, cu mare părere de rău, superficialitatea care domnește astăzi în politica din România. Ne spălăm rufele în fața Uniunii Europene, îi lăsăm pe toți să ne spună ce avem voie și ce nu, în țara noastră, să se implice mai mult decât e cazul. De ce? Pentru că dovedim că suntem incapabili să ne guvernăm singuri, să ne respectăm între noi, să fim patrioți. Mergem să ne plângem, pe unde apucăm, de ce ne-a făcut dușmanul politic. Oameni ca cei pe care UNPR îi propune să ne reprezinte în Europa, Ilie Năstase, Anghel Iordănescu, și-au dat ultima picatură de energie și de talent luptând pentru România, au făcut-o cu toată forța și cu toată credința că vor reuși, fără să se plângă, fără ajutor. Și au reușit”, a subliniat Gabriel Oprea în discursul său.

Președintele UNPR a declarat că partidul se va concentra să rezolve problemele reale ale românilor, subliniind că nu este nevoie decât de puterea si credința noastră, pentru demonstra că știm să ne impunem ca nație și să ne facem respectați.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 aprilie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.