Partidul Pro România și-a lansat la Satu Mare candidații la alegerile europarlamentare

Partidul Pro România și-a lansat candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai, având ca obiectiv, așa cum arată Manifestul Pro România pentru Europa: ”O Românie Dezvoltată, Stabilă, și Prosperă, este o Românie europeană”. 

La Satu Mare în data de 18 aprilie într-o sală arhiplină, s-a desfășurat lansarea candidaților la europarlamentare: Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Pușcașu, Gabriela Podașcă, Cristi Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu, Ionela Danciu, Răzvan Cotovelea, Vasile Roman.

Victor Ponta și Corina Crețu au fost primiți la Satu Mare cu multă simpatie dar și cu multă speranță într-un partid care să guverneze în folosul cetățenilor cu o clasă de mijloc puternică și cu solidaritate socială.

Alături de Corina Crețu și Victor Ponta s-au aflat deputații Ioan Rus, Octavian Petric, coordonatorii Partidului Pro România la Satu Mare: dr. Dorel Coica și avocatul Ciprian Ardelean, membrii marcanți ai partidului.

În cuvântul său, Victor Ponta, președintele Partidului Pro România a prezentat câteva dintre obiectivele mari ale partidului, a subliniat că principalul candidat al Pro România este Corina Crețu. Cu experiența acumulată, ea va reuși în noul mandat printr-o implicare activă, ca România să fie și mai respectată în familia europeană.

”Pe buletinul de vot Partidul Pro România se găsește pe prima pagină, poziția a treia. Partidul Pro România este social – democrat, este al tuturor. Oamenii așteaptă lucruri bune de la noi, să aducem din nou momente bune în viața lor. Sperăm că la Satu Mare să avem cât de curând un președinte de consiliu județean român și un primar român”, a spus Victor Ponta.

Corina Crețu și-a exprimat bucuria de a fi la Satu Mare, mulțumind pentru primirea călduroasă care i s-a făcut.

Deputatul Ioan Rus a făcut o amplă prezentare a obiectivelor partidelor social – democrate din România, pe parcursul anilor, ajungând la zi când PSD nu mai ”satisface nevoile și țelurile românilor și României”. A încheiat spunând: ”Vă îndemn să veniți să votați Partidul Pro România”.

Avocatul Ciprian Ardelean a spus în cuvântul său că ”este o mândire și o onoare să ne întâlnim aici la Satu Mare cu Victor Ponta, Corina Crețu și Ioan Rus. Suntem în stare să schimbăm istoria municipiului Satu Mare”.

În încheiere, dr. Dorel Coica a subliniat că ”Dorim să fim cel mai puternic partid social – democrat din Satu Mare și din România. De aceea, românii să se gândească bine când pun ștampila pe buletinul de vot, pentru ce votează, să avem europarlamentari foarte buni care să ne reprezinte”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 18, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.