Expoziție aniversară a Susanei Buzura la Muzeul Orașenesc Tășnad, intitulată ”60 de primăveri”

Vineri, 19 aprilie, la Muzeul Orășenesc Tășnad a avut loc vernisajul expoziției aniversare a artistei plastice Susana Buzura, intitulată sugestiv ”60 de primăveri”. Vernisajul a fost un real succes, participând un public numeros. 

În deschidere, a vorbit muzeograful Muzeului Orășenesc Tășnad, Costin Cristian-Traian, iar apoi a luat cuvântul consilierul Lateș Eugen.

Susana Buzura s-a născut la 19 aprilie 1959 în Poiana Blenchii, județul Sălaj. După gimnaziu a urmat cursurile Liceului de artă Baia Mare și Universitatea de Vest ”Vasile Goldis” Arad. De 38 de ani locuiește în Cig. SM.

Și-a desfășurat activitatea la Școala Gimnazială Tășnad, la Clubul elevilor Tășnad iar în prezent la Grădinința cu Program Normal Cig.

A participat prima dată la o expoziție colectivă la Tășnad în 1982, iar primele expoziții personale în 1997 și 1999 la Csenger cu artiști amatori din Tășnad. A participat la expozițiile Artiștilor Plastici Satu Mare, la expoziții colective organizate cu ocazia Zilelor orașului Tășnad. Actuala expoziție, care poate fi vizitată până la 30 aprilie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 aprilie 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.