Președintele Alianței 2020 USR PLUS, Dacian Cioloș s-a întâlnit cu locuitori și producători din Carei

Dacian Cioloș, președintele PLUS, George Cățean și Anca Majaru, responsabili ai echipei Rural PLUS, Irina Alexe, membru în Biroul Național și responsabil pentru dezvoltarea teritorială PLUS, alături de membri ai PLUS Satu Mare, au vizitat joi, 2 mai 2019, Careiul și câteva zone rurale din jurul orașului.

Traseul a inclus vizite la trei ferme din zona rurală (Samsuin Land SRL – ferma de porci din localitatea Dindeștiul Mic, Asociația Agricolă Recolta SA – cultură vegetală mare și Cooperativa Agricolă Schontal Innovative – creștere vaci de carne, ambele din localitatea Urziceni).

S-au alăturat și colegii din USR Carei, pentru întâlnirea cu reprezentanții SC Calorset SRL și pentru dezbaterea cu careienii, în cadrul caravanei de promovare a candidaților Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare. La dezbatere, unde a fost prezentă și presa locală, au fost discutate subiecte de interes în zonă: relațiile dintre cetățenii români de diferite etnii și avantajele bunei conviețuiri între aceștia, distribuirea arbitrară a fondurilor alocate din așa-zisa pușculiță PSD prin PNDL, importanța prezenței masive la votul din 26 mai pentru a putea trimite buni profesioniști care să reprezinte cu adevărat interesele României în Parlamentul European.

Județul Satu Mare este celebru pentru culturile de căpșuni, astfel încât, în a doua parte a zilei, a fost vizitată zona Halmeu, unde Dacian Cioloș s-a întâlnit cu Maria Codrea, cultivator local de căpșuni, și au discutat despre particularitățile unei astfel de afaceri și despre potențialul agricol și economic al zonei.

Caravana va continua în județul Maramureș, iar duminică, 5 mai, va avea loc primul miting electoral al Alianței 2020 USR PLUS, la Cluj Napoca.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 3, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.