Orașul Tășnad condus de primarul liberal Grieb Csaba, exemplu de performanță administrativă

”PNL este singurul partid care deține performanțe administrative de necontestat, iar Orașul Tășnad condus de primarul liberal Grieb Csaba este un exemplu în acest sens!”, afirmă Daniel Buda. În cadrul vizitei realizate de europarlamentarul Daniel Buda marți, 7 mai în județul Satu Mare, candidatul PNL la alegerile europarlamentare a avut ocazia să-l întâlnească pe primarul liberal Grieb Csaba care a reușit să dezvolte orașul Tășnad, să ridice calitatea vieții locuitorilor și să pună Tășnadul pe harta atracțiilor turistice principale din România.

Daniel Buda susține că administrațiile liberale performante, fie că vorbim de Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Alba Iulia, Arad sau Tășnad s-au dezvoltat puternic cu ajutorul fondurilor europene puse la dispoziție de Uniunea Europeană, iar cetățenii acestor orașe sunt conștienți că fără o Europă puternică, nu putem fi beneficiari ai fondurilor europene care să contribuie la creșterea calității vieții lor.

O Europă puternică este garantată de reprezentanți politici responsabili, care știu să lupte pentru adevăratele interese ale cetățenilor. Primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc a dovedit acest lucru prin rezultatele pe care le-a avut. Domnia sa a crescut calitatea vieții cetățenilor, a încurajat investițiile, înțelegând că motorul economiei trebuie să fie investițiile și s-a preocupat în permanență de atragerea de fonduri europene, în special în ceea ce înseamnă dezvoltarea capacității resurselor termale. Astfel, stațiunea Tășnad este o dovadă clară a eforturilor depuse de primarul liberal care a știut să valorifice potențialul turistic oferit de existența apelor termale, construind astfel un brand.

”Administrațiile liberale dovedesc prin rezultate că în România se poate! Comunitățile administrate de primari liberali ne demonstrează că acestea fac parte din România în care vrem să trăim, România în care ne putem crește copiii și într-o Românie puternică în Europa! Îl felicit încă o dată pe primarul orașului Tășnad, domnul Grieb Csaba pentru că a contribuit la creionarea României pe care ne-o dorim prin dezvoltarea orașului Tășnad la nivel european!”, a declarat Daniel Buda.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Orașul Tășnad condus de primarul liberal Grieb Csaba, exemplu de performanță administrativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.