Proprietar de teren pe traseul centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, nemulțumit

Prima persoană care s-a prezentat azi la audienţele săptămânale organizate de prefect, deţine un teren de 3,45 ha pe traseul centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, din care 11.600 mp au fost expropriaţi. Fiind vorba de o expropriere parţială şi de faptul că drumul de centură şi bretelele de acces la acesta fragmentează terenul rămas în proprietate, acesta se consideră nedreptăţit şi ar dori exproprierea întregii suprafeţe, cu atât mai mult,  susţine că antreprenorul foloseşte o parte din teren pentru organizarea de şantier.

Prefectul i-a propus acestuia reluarea discuţiilor în prezenţa conducerii Direcţiei Regionale Drumuri Poduri (DRDP) Cluj şi după clarificarea stadiului solicitării pe care petentul a depus-o anterior la Primăria Municipiului Satu Mare.

O doamnă din Culciu Mare reclamă presiunea scăzută în reţeaua de apă potabilă, ceea ce îi creează un disconfort semnificativ. Prefectul va solicita informaţii de la operatorul regional de apă-canal Apaserv Satu Mare SA precum şi soluţii privind problema prezentată.

Deşi s-au făcut paşi importanţi în rezolvarea problemei privind un branşament electric la un imobil de locuit situat în Drăguşeni, pe traseul drumului naţional DN 1C, problemă prezentată prefectului acum câteva luni de zile, persoana a revenit în audienţă. Prefectul a dispus transmiterea către Primăria Turulung a unei noi solicitări de informaţii pentru comunicarea acestora către petentă.

Ultima persoană prezentată azi are o problemă privind înmatricularea unui ATV achiziţionat din alt judeţ. Serviciul public comunitar de înmatriculări din Satu Mare a respins solicitarea acestuia deoarece nu poate face dovada deţinerii legale a bunului de către deţinătorul anterior. Prefectul i-a recomandat contactarea acestuia şi obţinerea documentului de proprietate, pentru completarea dosarului de înmatriculare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 mai 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.