Șase elevi jandarmi își efectuează stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei sătmărene

Elevii provin din cadrul celor două şcoli care pregătesc şi instruiesc personal pentru Jandarmeria Română: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Petru Rareş” Fălticeni şi Şcoala Militară de Subofiţeri ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.

Elevii jandarmi au fost primiţi de comanda unităţii, care prin lt. col. Relu – Adrian Ştirb, care le-a urat succes în această primă etapă de practică. Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

În perioada stagiului, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

Trebuie menţionat faptul că cei 6 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar IJJ Satu Mare dorește ca la finalizarea studiilor aceştia să fie repartizaţi în unitatea sătmăreană.

Succes în activitate!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 22, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.