Întâlnirea a cinci generații de foști elevi, la Colegiul Național ”Ioan Slavici” Satu Mare

În data de 24 mai 2019, de la ora 11.00 a avut loc o întâlnire emoționantă a foștilor absolvenți ai prestigiosului lăcaș de cultură și educație din Satu Mare, Colegiul Național ”Ioan Slavici” cu foștii profesori dar și cu proaspeții absolvenți ce vor păși în curând în viață.

Gazda primitoare a acestui eveniment deosebit a fost directorul adjunct profesor dr. Alina Georgeta Dragoș, împreună cu foști directori: dr. Angela Negreanu, profesorul Boris Mălai, profesorul Ioan Cuceu.

Cuvântul de deschidere și salutul adresat sutelor de foști elevi, pentru care sala de festivități s-a dovedit neîncăpătoare, a fost rostit de directorul adjunct prof. dr. Alina Georgeta Dragoș, care a spus că colegiul se mândrește cu aceștia care ocupă un loc meritoriu în societate, dar și cu cei care azi sunt pensionari și sunt mândria școlii.

Au răspuns la apelul directorului adjunct cinci generații de absolvenți care au absolvit acest liceu, în urmă cu: 50 de ani; 40 de ani; 25 de ani; 20 de ani și 10 ani.

Actualii elevi i-au întâmpinat pe cei veniți la întâlnire cu un frumos program artistic, sub coordonarea profesorilor Ileana și Ioan Petrovici.

După festivitățile desfășurate în sala festivă a colegiului, foștii absolvenți s-au retras în sălile de clasă unde au depănat amintiri și au prezentat realizările frumoase obținute de ei, în familie și societate pe parcursul anilor, cu promisiunea că se vor reîntâlni cât de curând posibil.

Întâlnirea generațiilor s-a finalizat cu mese festive la localurile din centrul orașului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 24, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.