Proiecția 3D a filmului ”Happy Feet 2”, în română și maghiară, miercuri la Centrul Cultural Carei

Miercuri, 29 mai 2019, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei va avea loc proiecția 3D a filmului „Happy Feet 2”. Filmul în limba maghiară va rula de la ora 09.00, iar în limba română de la ora 11.00.

Preț intrare: 10 lei/ persoană, numai la fața locului. Copiii vor primi la intrare ochelari pentru 3D. Rezervarea locurilor este obligatorie la nr. de telefon: 0742021668.

Partea a doua a animației premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) și prietenii lor, îndrăgiții Ramon și Lovelace (Robin Williams).

Mumble și Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-și găsească abilitățile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le amenință specia și toți trebuie să se unească și să danseze pentru a se salva.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 27, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.