Elevii de la Şcoala Gimnazială Octavian Goga Satu Mare şi de la Şcoala din Socond, în vizită la jandarmi

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu o vreme care a ţinut cu copiii, jandarmii sătmăreni au schimbat registrul activităților curente și au adus un zâmbet pe chipurile de la Şcoala Gimnazială ”Octavian Goga” din Satu Mare şi a celor de la Şcoala Socond.

În săptămâna ”Şcoala Altfel”, jandarmii le-au oferit posibilitatea cunoaşterii meseriei de jandarm, fiind pentru un ceas de vreme gazdele elevilor.

Aceştia şi-au început vizita cu participarea la o activitate preventiv-educativă în clubul unităţii, unde jandarmi cu experienţă le-au povestit despre provocările ce pot apărea, despre modul de soluţionare a conflictelor şi au vizionat o serie de filme cu caracter educativ.

Vizita elevilor a continuat cu prezentarea maşinilor şi a materialelor din dotarea jandarmilor, pentru ca la finalul întâlnirii cei mai mulţi vizitatori să promită că atunci când vor fi mari se vor face jandarmi.

Vizita s-a încheiat cu o surpriză dulce din partea jandarmilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 30, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.