Festivitate de absolvire a clasei a XII-a, la Colegiul Tehnic ”Unio – Traian Vuia” Satu Mare

O ultimă zi petrecută de elevii clasei a XII-a la liceul care i-a găzduit 4 ani: lume multă, flori, discursuri, premii, diplome, felicitări și foarte multe emoții. Școala a fost împodobită de sărbătoare, pentru că sărbătoare este acest moment al absolvenților.

Iată câteva cuvinte din discursurile rostite:

„Dragi absolvenți, fiți îndrăzneți în orice moment al vieții voastre, îndreptați-vă gândul și fapta aspre acele lucruri care nu se pot realiza decât cu muncă multă, fiindcă numai în acest fel vă veți forma mintea ce vă va da putere. Cunoașterea și știința nu sunt altceva decât calea intrării voastre în viață, în societate, ca oameni adevărați. ” (prof. dr. Popescu Vlaicu, director)

„De acum nu vor mai fi note care să ne judece mai mult sau mai puțin obiectiv valoarea, ci vor fi proiecte în lumea reală, proiecte în care noi vom oferi valoare lucrurilor și oamenilor prin munca noastră.” (Domuța Andrei, șef de promoție)

„Fiecare amintire a unei clipe plăcute sau surprinzătoare va aduce în timp o rază de fericire pe chipul fiecărui elev.” (din discursul elevilor absolvenți, la predarea ștafetei).

„Sunt sigur că acești ani petrecuți împreună nu vor fi dați uitării, ci vor rămâne veșnic în amintirea fiecărui elev.

Acum e timpul să începeți o nouă etapă a vieții” (Vadasz Attila, președinte Consiliul Elevilor)

Diriginta, prof. Moldovan Claudia le-a adresat absolvenților cuvinte de laudă și le-a oferit diplome și premii pentru activitate, medii, concursuri, olimpiade și voluntariat.

La final, părinții au oferit elevilor flori și cadouri și au făcut o mulțime de poze.

Amintiri, frumoase amintiri!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 1, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.