Două zile de distracție și manifestări organizate pentru copiii din Tășnad de 1 Iunie

Veselia copilăriei a cuprins în ultimele două zile Tășnadul. Micul și frumosul oraș a fost vineri, 31 mai și sâmbătă, 1 Iunie animat de bucuria copiilor pe care Primăria Orașului Tășnad, Consiliul Local, Școala Gimnazială Tășnad în colaborare cu Ștrandul termal Tășnad a înțeles să o susțină prin organizarea a numeroase manifestări special pentru cei mici.

Vineri, 31 mai, Sala de sport din cartierul Zorilor a găzduit concursurile sportive de fotbal și handbal.

Sâmbătă, 1 iunie, copiii din Tășnad s-au jucat pe tobogane gonflabile, cei care au dorit au fost pictați pe față ori pe pe mâini cu henna.

Tot în sala de sport a avut loc showul interactiv cu invitatul special, clovnul Fratellino. Distracția a fost asigurată și cu ajutorul baloanelor uriașe de săpun, concursurilor și jocurilor specifice acestei zile.

Primarul Grieb Csaba Francisc le-a dorit un călduros ”La mulți ani!” tuturor copiilor orașului Tășnad, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Programul din cele două zile le-a fost oferit cu toată dragostea de către organizatori, sperând că le va aduce bucurie.

De asemenea, a fost organizat și un atelier de creație. Au fost implicați copiii tășnădeni talentați, alături de: prof. Sipos Zsofia, Anca Deaconu – directorul Casei de Cultură Tășnad, și toți cei care au făcut posibilă organizarea acestei sărbători.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 2, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.