La Beltiug a fost dezvelit bustul omului politic, jurnalistului și scriitorului Viorel Sălăgean

Vineri, 17 mai la Beltiug a avut loc o acțiune de comemorare a omului politic, jurnalistului şi scriitorului Viorel Sălăgean. La manifestare au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, deputatul Octavian Petric, prefectul Eugeniu Avram şi primarul comunei Beltiug, Bartok Gurzău.

DSC_0226

Adrian Ştef a declarat că acest prilej că Viorel Sălăgean este un model pentru politicienii de azi, prin eforturile pe care le-a făcut pentru dezvoltarea judeţului Satu Mare, pentru atragerea de investiţii publice în judeţ. “A arătat că fiecare politician trebuie să se lupte pentru comunitatea sa, pentru oamenii care îi reprezintă şi care i-au acordat încrederea. Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare am o obligaţie în plus faţă de Viorel Sălăgean: trebuie să finalizez proiectul Băilor Beltiug, a cărui iniţiator a fost. Cred că Viorel Sălăgean îşi va găsi cu adevărat liniştea doar când acest proiect va fi dus la bun sfârşit. Dumnezeu să-l odihnească în pace !”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 17, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.