Primăria Satu Mare a achiziționat un sistem audio pentru organizarea conferințelor

Primăria Municipiului Satu Mare a achiziționat un sistem audio de înregistrare vocală și de vot pentru sala de ședințe a Consiliului Local, respectiv pentru organizarea conferințelor și a dezbaterilor publice.

Astfel, pentru faptul că în sala de ședințe a Consiliului Local au loc dezbateri și ședințe de lucru în comisii de urbanism, de circulație etc. care necesită proiectarea unor hărți, imagini sinteze și pentru a ușura modul de lucru, totodată pentru a scurta și eficientiza modul de vot în ședințele de Consiliu Local, s-a considerat necesar achiționarea acestui sistemul audio video.

Sistemul audio de discuții și vot wireless funcționează pe un suport 2.4 G / 5.2G / 5.8G comunicații triplu-bandă pentru a asigura stabilitatea sistemului, capacitatea poate fi de până la 450 de terminale și utilizează algoritm de criptare pentru a asigura securitatea datelor.

Sistemul este compus din: unitate centrală sistem discuții/conferințe (1 buc), consolă/Terminal microfon președinte (1 buc) consolă/terminal microfon delegați (24 buc), cabinet încărcare acumulatori console (3 buc) wireless AP Access Points (1 buc) software pentru management de sistem (1 buc).

Sistemul prezintă caracteristicile unei tehnologii complet digitale pentru procesarea și transmisia semnalelor audio, care respectă standardele internaționale pentru sistemele de conferințe. Platforma serverului se bazează pe sistemul de operare Linux, aplicabil pentru orice centru convențional mare, care necesită condiții de lucru stricte, respectiv un panou LCD și butoane de navigare pentru toate operațiunile de configurare a funcțiilor.

De asemenea, suportă înregistrarea audio și video (cu cardul de captură video) și ar putea fi integrat cu sistemul fără hârtie pentru a realiza funcția de votare, evaluare, alegere și alegere rapidă. Foloseste tehnicile de criptare a datelor asigurand securitatea datelor. Sistemul permite activarea simultană a până la 4 microfoane (1 terminal președinte, terminal 1/2/3 delegați). Beneficiază de o interfață grafică elegantă și interactivă cu difuzor încorporat și sunet de calitate CD.

Participarea este înregistrată prin cartela IC sau prin apăsarea tastei de microfon. Participarea este calculată automat și rezultatul poate fi afișat pe terminalul congresului. Ecranul LCD are funcție de atingere și funcțiile: contrast LCD, volum, setare rețea SSID, limbă și altele.

Valoarea acestui sistem a fost aproximativ de 110.000 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 iunie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.