Activitatea Poliției Locale Satu Mare și a A.D.P. a redus numărul de parcări ilegale

În prima lună în care a fost desfășurată activitatea de ridicare a mașinilor parcate ilegal (până în 06.06.2019) Administrația Domeniului Public și Poliția Locală Satu Mare au acționat în vederea ridicării unui număr de 104 autovehicule, din care au fost restituite 102, iar 2 autovehicule sunt depozitate în spațiul special amenajat.

Poliția Locală Satu Mare a aplicat pentru staţionarea vehiculelor în locuri nepermise un număr de 112 sancţiuni contravenționale. Ca urmare a restituirii autovehiculelor ridicate s-a încasat suma de 49.550 de lei.

Prin acest serviciu, Administrația Domeniului Public și Poliția Locală urmăresc alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean și de normele de conviețuire socială!

Astfel, odată cu achiziționarea acestui utilaj s-a reușit reducerea cazurilor în care mașinile blochează intersecțiile, intrarea în instituțiile publice, inclusiv unități de învățâmânt și unități spitalicești sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de reședință. Schimbarea s-a văzut imediat. Numărul maşinilor parcate ilegal a scăzut!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.