Locul II pentru echipajul S.A.J. Satu Mare, la Concursul Internaţional “Raliul Medical Transcarpatic 2019”

O delegaţie cu un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare a participat în perioada 4 – 8 Iunie 2019 la Conferinţa şi Concursul Internaţional “Raliul Medical Transcarpatic 2019” organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.

Concursul s-a desfăşurat în Ucraina sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino, Ucraina. La această competiţie internaţională de ambulanţe au participat un număr de 44 de echipaje cu 150 de concurenţi.

La concurs au participat Managerul Serviciului Județean de Ambulanta Satu Mare dr. Notarius Gabriela, director tehnic Iago Tamas, şi un echipaj medical de urgenţă de tip C2, format din dr. Stancu Ramona, asistent Vlazan Bogdan, amblanțier Timis Daniel.

Consulatul României la Solotvino încurajează orice formă de colaborare transfrontalieră care poate aduce valoare adăugată relaţiilor dintre România şi Ucraina.

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare aduce mulțumiri si felicitări echipajului care a participat la acest concurs, urcând pe podium și obținând locul II – la copil- corp strain, intoxicație cu otravă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2019. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.