Primăria Ardud speră și anul acesta obținerea de fonduri pentru evenimente de succes

Ca și în anii trecuți, echipa Primăriei orașului Ardud, în urma unor îndelungate eforturi, a depus și anul acesta proiecte culturale și sportive la Consiliul Județean Satu Mare pentru obținerea unor finanțări nerambursabile, în baza Legii 350/2005.

În anul 2018 s-au desfășurat în orașul Ardud evenimente cultural-artistice de anvergură, unice în județul nostru, care s-au bucurat de mare succes și care s-au putut realiza doar prin finanțări din aceste proiecte. Este suficient să ne amintim de Festivalul MedievArtFest, Festivalul folcloric „Cetatea Codrului”, Ziua Cetății Ardud, Simpozionul de istorie „Ardudul în preajma Marii Uniri”, Competiția de lupte greco-romane „Cupa Cetate Ardud”, și altele.

Succesul de care s-au bucurat aceste evenimente, a determinat Primăria Ardud să continue derularea lor și în acest an, fapt pentru care au fost întocmite și depus noi proiecte, care se speră că vor fi aprobate, termenul de depunere fiind 11 iunie 2019.

Și în domeniul sportiv s-a depus un proiect pentru susținerea în continuare a luptelor greco-romane din cadrul Clubului „Cetate 800 Ardud” care are rezultatele binecunoscute la nivel național și internațional.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.