Consiliul Județean îi asigură pe suporterii Olimpiei că va susține echipa până în liga 1

Consiliul Judeţean Satu Mare a preluat Olimpia în urmă cu trei ani, într-un moment critic. Retrogradată în Divizia D, înglodată în datorii, echipa  nu era capabilă  nici măcar să câştige nici măcar campionatul judeţean.  Plecând la drum cu un proiect pe trei ani, a fost formată o echipă  doar din jucători sătmăreni. În primul sezon s-a promovat în Liga 3, apoi, deşi pornea din postura de nou-promovată, Olimpia s-a clasat pe locul 2 în Liga 3, după Corona Braşov, o performanţă deloc de neglijat numai dacă ne gândim că braşovenii vor promova în acest sezon în prima Ligă.

DSC_0560Anul acesta, deşi echipa a început mai greu, după  un retur perfect, în care a recuperat un deficit de zece puncte, Olimpia a promovat în Liga 2. Olimpia revine în eşalonul secund al fotbalului românesc după un calvar de şase ani prin Liga 3 şi chiar purgatoriul Diviziei D.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a ţinut să-i asigure pe miile de suporteri ai Olimpiei că proiectul va continua. “Nu au avut mulţi încredere în acest proiect ! Acum 3 ani când l-am pornit au fost voci care spuneau că va fi un eşecc! Şi uite…vom avea din nou echipă de liga a 2-a. Olimpia va intra într-o nouă etapă. Vom continua să ne bazăm pe jucătorii sătmăreni, dar vă asigur că vom fi o echipă redutabilă şi în Liga 2. Bucuria promovării este cu atât mai mare pentru că ştiu cât de greu a fost până am obţinut această performanţă.

Am pornit din fundul prăpastiei şi azi suntem din nou în vârf. Dacă nu ne-am fi implicat în urmă cu trei ani, acum Olimpia era istorie. Îmi este greu acum să promit suporterilor că anul viitor sau peste câţiva ani vom promova în prima ligă, dar îi asigur că acesta este un obiectiv pe care în avem în minte. Susţinem fotbalul sătmărean pentru zecile de mii de suporteri ai Olimpiei”, a spus Adrian Ştef.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.