Misiuni numeroase de executat pentru jandarmii sătmăreni, în zilele de 28, 29  şi 30 iunie

Hramul Diecezei Romano Catolice din Satu Mare, hramul mănăstirii Bixad, Festivalul mămăligii de la Bixad, Ziua în familie de la Berveni, sunt doar câteva dintre activităţile planificate la acest sfârşit de săptămână unde se aşteaptă participarea unui public numeros.

Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii de circulaţie, duminică 30 iunie între orele 09,00 – 14,00 în Piaţa Libertăţii din municipiul Satu Mare, restricţii pentru buna organizare a evenimentului, motiv pentru care Jandarmeria Satu Mare recomandă participanţilor la trafic să evite utilizarea acestor zone pentru traficul auto în perioada desfăşurării acestor activităţi.

În paralel, în zilele de 28, 29  şi 30 iunie a.c,  jandarmii sătmăreni vor executa misiuni de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, atât individual, cât şi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare pentru stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul întregului judeţ.

Pentru ca toate aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele de siguranţă publică vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Deoarece la aceste manifestări se preconizează prezenţa unui public numeros, pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Satu Mare face următoarele recomandări:

Să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.);

Să îşi asigure încuietorile portierelor la autoturisme;

Să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase;

Să respecte regulile stabilite de organizatori;

Să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant şi declanşator al multor fapte de natură contravenţională sau penală;

Să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menţinere a ordinii publice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 28, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.