Trei șoferi depistați zilele trecute la volanul autoturismelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii rutieri sătmăreni au constatat zilele trecute trei infracțiuni la regimul rutier în flagrant delict, depistând trei șoferi la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 28 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Păuleștiului, un bărbat, de 60 de ani, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

După ce a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest a rezultat a concentrație alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în municipiul Satu Mare și polițiștii Biroului Rutier au depistat la data de 29 iunie a.c., un șofer, de 48 de ani, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Magnoliei, sub influența băuturilor alcoolice.

După ce a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au identificat în oraș negrești Oaș, pe strada Luna, un bărbat, de 41 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

După ce a fost testat cu aparatul a rezultat o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți 3 au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale în toate cazurile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.