Clubul Elevilor Tășnad, aprecieri maxime la Concursul „Împreună într-o Europă unită”

Echipajul de la Clubul Copiilor și Elevilor din Tășnad la un concurs național organizat de Palatul Copiilor din Cluj, cu prima fază de proiecte, iar în urma câștigării va urma participarea la etapa finală alături de alte echipaje de la Palatul Copiilor din Brăila, Pitești, Craiova și București.

Concursul Național „Împreună într-o Europă unită” s-a desfășurat în Caps-Valea Ierii, o zonă superbă ca un colț de rai, în perioada 27.06-1.07.2019. Țările reprezentate au fost România, Anglia, Austria, Turcia și Spania. Echipajul din Tășnad compus din Balog David, Cherecheș Romina, Aiben Arnold, Maier Iulia și Kurti Alexis au avut de conceput și susținut un material intitulat „Beatles – Trupa de legendă” realizat și prezentat de Balog David, un fragment din „Romeo și Julieta” cu inserții muzicale din „Love Story” din repertoriul cântăreței Taylor Swift, interpretate de Balog David și Cherecheș Romina.

Apoi, „chef Iulia și chef Alexis” au preparat unui produs tradițional din bucătăria britanică și anume Eton Mes, învățarea cântecului „Yellow submarine” cu toate echipajele de care a răspuns profesorul Aiben Arnold, un colaj Beatles interpretat de toți, un flash-mob propus și realizat de echipaj alături de ceilalți concurenți, respectiv o serie de jocuri de creativitate și inventivitate și karaoke organizat de Romina Cherecheș.

Romina Cherecheș împreună cu Balog David au fost lideri de grup. Programul susținut de reprezentanții României a durat 2 ore și 45 de minute, fiind susținut integral în limba engleză și tradus.

Copiii au obținut locul III și de asemenea au fost votați la unison de către celelalte echipaje „Țara favorită” bucurându-se de „aprecieri maxime” atât din partea juriului și a profesorilor, cât și a copiilor.

S-au acordat diplome și cadouri primelor trei locuri, iar în ultima seară s-au bucurat cu toții și au cântat entuziasmați în jurul focului de tabără.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 iulie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.