Gaudeamus pentru absolvenții școlii profesionale, la Liceul Tehnologic ”Unio-Traian Vuia” Satu Mare

Iată noi absolvenți, de data aceasta, anii finali ai claselor profesionale, și-au luat rămas-bun de la dascălii lor și de la școală. Este vorba de XI B, profil – mecanic auto, XI B, mecanic auto/electrician aparate și echipamente electrice și energetice și XI C, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze.

Zeci de elevi, părinți și profesori au luat parte la festivitatea de absolvire a acestor elevi. Coșuri și buchete de flori, discursuri, mini albume cu poze și activități ale elevilor, diplome, premii, emoții, iată deja amintiri de mâine ale unor ani petrecuți cu folos pe băncile școlii.

 

După intonarea Imnului de Stat și a Gaudeamus-ului, directorul unității școlare, prof. dr. Popescu Vlaicu, le-a adresat elevilor câteva cuvinte emoționante, printre care: „Trăiți-vă viața frumos și o să rămâneți frumoși și tineri toată viața!”. Doamna director-adjunct și diriginții acestor clase le-au dat câteva sfaturi care să le fie de folos pentru anii care vor veni. Părinții i-au felicitat și le-au oferit flori, buchete frumoase de flori și cadouri. A urmat o ședință foto unde toată lumea a vrut să se pozeze cu toată lumea.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 4, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.