Amenzi de 15.400 de lei, 5 depășiri neregulamentare și 4 cerificate de înmatriculare reținute, ieri

Peste 160 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, la data de 8 iulie a.c., în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

Astfel, ieri, 8 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 160 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 15.400 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 17 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 10 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 63 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 103 km/h până la 128 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, de pe raza județului Satu Mare.

Totodată, au fost depistați 5 conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 9, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.