A fost vernisată expoziția de pictură a artistului plastic Stefan Gnandt, la Castelul din Carei

Duminică, 14 iulie 2019, de la ora 12.30, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi a avut loc vernisajul expoziției de pictură a artistului Stefan Gnandt.

În cadrul manifestării culturale au luat cuvântul: Eugen Kovács, primarul municipiului Carei, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a municipiului Carei și dr. Cservenyák László, director al Muzeului Szatmári din Mátészalka.

Momentul muzical a fost realizat de Acoustic Station, adică Putovits Ábel (chitară), Szűcs József (chitară), Keresztesi Dávid(clape), Marius Georgescu (cahon), Bogdan Georgescu (chitară bas). Aceștia au interpretat două melodii instrumentale din repertoriul internațional.

Evenimentul a fost moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziția cuprinde 27 de lucrări în ulei și este foarte complexă ca și abordare: portrete, peisaje, nuduri și natură statică. Lucrările pot fi admirate, conform programului de vizitare a castelului, până la data de 27 iulie 2019.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Carei, Direcției de Cultură a Municipiului Carei, Centrului Cultural al Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 iulie 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.