Șoferi arțăgoși și nepoliticoși la Transurban SA. Reped călătorii și le închid ușile în nas!

O cititoare ne-a transmis o experiență foarte neplăcută avută cu unul din șoferii de pe autobuzele Transurban SA, marți, 16 iulie în jurul orei 16.00, în stația de autobuz de la Auchan Satu Mare. cu conducătorul autobuzului cu numărul de înmatriculare SM 76 BUS. 

În stația de la Auchan erau opt-zece persoane, în majoritate femei. Doamna de o vârstă respectabilă a mers până la ușa din față a autobuzului, l-a salutat politicos pe șofer și l-a întrebat ce cursă este și când pornește (era vorba de cursa nr. 10, pe ruta Carpați 2 – Auchan). Autobuzul a ajuns în stație afișând mesajul ”Se retrage la garaj”.

Șoferul s-a răstit la ea, a gesticulat agresiv și a trimis-o rățoindu-se înapoi în stație, acționând ușa care aproape a lovit-o pe sătmăreancă. Ea spune că ușa a atins-o puțin. Aceasta s-a întors în stație, la ceilalți călători, cărora le-a spus că este indignată de limbajul și atitudinea șoferului care nu i-a răspuns la întrebare. La fel, o mamă cu fetița ei s-au dus să întrebe ce se întâmplă, primind același răspuns și aceeași atitudine.

Doamna mai spune că în câteva minute a mai apărut un autobuz, tot cursa nr. 10, în care s-a urcat șoferul nepoliticos. A observat că în partea din spate a autobuzului, scaunele erau murdărite cu pete vechi, de culoare maro, ceva foarte ușor de definit, și după miros! Păcat că nu a pozat și acele scaune, de pe care după te ridici, primul lucru pe care trebuie să-l faci intrând în casă, este să îți schimbi hainele și să le speli! Imposibil de luat un loc pe acele scaune! Sătmărenii știu de oameni ai străzii care călătoresc ilegal cu Transurban SA și fac în autobuze tot ce se poate face…

De ce era așa greu angajatului Transurban să îi răspundă civilizat călătoarei că urmează să schimbe vehiculul și să o invite să urce în cel sosit ulterior? E greu în ziua de azi ca șofer de autobuz să îi dai un răspuns civilizat unei călătoare care ar putea să-ți fie mamă sau chiar bunică? Este și acesta un loc de muncă și răspunzi de confortul și siguranța călătorilor pe care îi transporți, iar bruscarea lor verbală nu are ce căuta în fișa postului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 iulie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.