Amenzi în valoare de 16.470 de lei, aplicate de polițiști pentru nereguli în comercializarea lemnului

Polițiștii de ordine publică sătmăreni au organizat în perioada 10 – 15 iulie a.c., o acțiune pe linie silvică ocazie cu care au fost verificate cinci depozite.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în colaborare cu polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Gherța Mică și Negrești Oaș împreună cu Garda Forestieră Satu Mare au organizat și desfășurat în perioada 10 – 15 iulie a.c., o acțiune în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii eficiente a fenomenului criminogen in domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, precum și verificarea trasabilității acestuia.

Ocazie cu care au fost verificate cinci depozite, 96 de autovehicule și au aplicat 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.470 de lei.

De asemenea, au ridicat în vederea confiscării 61,44 mc în valoare de 26.476 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 16, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.