Carte de condoleanțe în memoria artistului dr. Rudolf Fátyol, la Castelul Károlyi din Carei

Începând cu data de 25 iulie 2019, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, Direcția de Cultură Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural Gróf Károlyi”, deschid o carte de condoleanțe în memoria dr. Rudolf Fátyol, care va fi pusă la dispoziția publicului până la sfârșitul lunii august.

Acest gest simbolic este o invitație pentru cei care doresc să transmită un mesaj familiei artistului, să vină în Sala Cavalerilor și să scrie o impresie, un gând sau o amintire legată de acesta, în ”Cartea de condoleanțe”, deschisă cu această ocazie. După perioada menționată, cartea de condoleanțe va fi înmânată familiei regretatului artist.

Maestrul dr. Rudolf Fátyol a fost Manager al Filarmonicii Dinu Lipatti” din Satu Mare, cetăţean de onoare al municipiilor Carei și Satu Mare. A fost unul dintre cei mai apreciați violoniști și manageri de instituție de cultură. Pe 21 iulie 2019, a pierdut definitiv lupta cu o boală necruțătoare, la vârsta de 62 de ani.

A iubit deosebit de mult orașul Carei, despre care vorbea cu mult respect și de care era foarte mândru mereu.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 25, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Carte de condoleanțe în memoria artistului dr. Rudolf Fátyol, la Castelul Károlyi din Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.