Campania inițiată de A.P.M. Satu Mare ”Spune NU pungilor de plastic” a ajuns și la Carei

Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare a lansat la începutul lunii iulie, campania de conștientizare a populației ”Spune NU pungilor de plastic” cu privire la necesitatea reducerii consumului de pungi de transport din plastic subţire, astfel fiind interzisă, începând cu data de 1 ianuarie 2019, comercializarea pungilor de transport din plastic subţire şi foarte subţire, cu mâner.

După desfășurarea cu succes a campaniei în piețele alimentare din municipiul Satu Mare, campania ,Spune NU pungilor de plastic!” a continuat vineri, 26.07.2019 la Piața Agroalimentară din municipiul Carei.

Echipa APM în frunte cu conducătorul instituției au fost primiți cu mult interes atât de cumpărători cât şi de vânzători din dorința de a purta un dialog pe seama gestiunii deşeurilor dar şi de a renunța la utilizarea pungilor de plastic în favoarea sacoşelor de pânză şi a pungilor realizate din materiale biodegradabile.

Angajații APM în acest context au oferit cumpărătorilor şi vânzătorilor sacoşe din pânză realizate de SC DANTEX SA precum şi pungi biodegradabile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 29, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.