Școala Politică de Vară a OFL România, o reuniune despre muncă, responsabilitate, implicare și dăruire

Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Liberale s-a desfășurat anul acesta la Târgu Mureș, în perioada 26-28 iulie 2019.  Organizația Femeilor Liberale Satu Mare a fost reprezentată de o delegație formată din cinci persoane: Carmen Dobra, președintele Organizației de Femei PNL Satu Mare, Sidonia Antal, secretarul general al OFL Satu Mare, Doina Feher, prim-vicepreședintele OFL Satu Mare, Kadar Claudia, secretarul general adjunct al OFL Satu Mare, și Camelia Suciu.  

Au participat în total un număr de peste 200 de persoane, de la organizațiile din toată țara.

Au fost alături de doamnele liberale din toată țara președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general PNL Robert Sighiartău, europarlamentarul Siegfried Mureșan, deputatul Florin Roman – vicepreședinte regiunea centru și Violeta Alexandru, preşedinte interimar al PNL Bucureşti.

Alice Pop, director NDI România, a prezentat importanța echipei pentru performanță sporită și rolul comunicării și deschiderii.

Principalele temele abordate în cadrul Școlii Politice au vizat: Comunicarea publică, Importanța echipei pentru atingerea obiectivelor vizate, Provocările femeilor implicate în politică și nu în ultimul rând Parlamentul European la început de mandat.

Muncă, responsabilitate, implicare și dăruire, au constituit cuvintele cheie din cadrul acestor dezbateri.

Mesajul transmis cu aceastő ocazie de deputatul Cherecheș Florica, președinte OFL România a fost următorul: ”Atunci când lucrezi în echipă, succesul tău depinde de succesul echipei, iar succesul celorlalți depinde de succesul tău. Munca în echipă se bazează pe voluntariat, pe încredere și respect reciproc, pe dorința tuturor de a colabora, a crește împreună și de a realiza lucruri deosebite împreună. Câtă vreme voi fi Președinte al OFL România, voi avea un singur slogan „Forță în unitate” și un singur scop, acela de a aduce unitate în organizația noastră, de a încuraja colaborarea și spiritul de echipă, de a vă face să înțelegeți că doar unite putem fi puternice, putem fi o voce care să fie auzită în partid, în societate”.

Gazda întâlnirii a fost Mara Togănel, președinte OFL Mureș alături de o echipă minunată. Felicităm echipa de organizare a evenimentului și urăm mult succes OFL România!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 30, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.