Primăria Satu Mare vă avertizează cu privire la ”practicile” unor dezvoltatori imobiliari

Primăria Municipiului Satu Mare trage un semnal de alarmă cu privire la ”practicile” unor dezvoltatori imobiliari, proiectanți și constructori și îi avertizează pe sătmărenii care vor să cumpere locuințe să se informeze, inclusiv la Primărie, despre situația juridică și urbanistică a imobilelor, înainte de a plăti avansuri sau a face tranzacții.

1. Primăria nu recepționează lucrări care nu respectă proiectul și condițiile din autorizații.

2. Nu se aprobă apartamentări ulterioare care nu sunt conforme cu autorizația de construcție.

3. Dezvoltatorii și constructorii care nu respectă proiectele și condițiile de autorizare vor fi amendați, iar sancțiunile sunt cuprinse între 50.000 și 100.000 de lei.

Ultima situație de acest gen a fost descoperită pe str. Dreptății din municipiul Satu Mare, unde un dezvoltator imobiliar care avea autorizație de construcție pentru două case unifamiliale, dar dorește apartamentarea acestora în 12 unități locative și vânzarea lor ca și apartamente independente, fără a asigura locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă, conform normelor în vigoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 august 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.