Polițiștii Secției Rurale Tășnad au identificat o femeie din Sălaj ce a furat bani din casa unui bătrân

Ieri, 31 iulie a.c., un bărbat de 70 de ani, a sesizat lucrătorii Poliţiei Rurale Tășnad că în cursul zilei i-a fost furată suma de 500 lei, din interiorul locuinței din localitatea Giurtelecu Hododului.

Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că sălăjeanca, profitând de faptul că proprietarul locuinței se afla în bucătăria de vară, iar poarta de acces şi uşa de la intrare erau deschise, ar fi pătruns în locuinţă, de unde a sustras suma de 500 de lei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandări pentru cetățeni:

  • Asiguraţi-vă zona de acces în curte şi în locuinţă cu sisteme de închidere solide și iluminat corespunzător;
  • Atunci când persoane necunoscute vin la ușa dumneavoastră sub diverse pretexte (vând bunuri la preţuri mici, prestează servicii, cer anumite lucruri), NU le permiteţi accesul şi evitaţi să acceptaţi orice fel de propunere din partea acestora! Cu cât propunerea este mai avantajoasă, cu atât trebuie să vă dea mai mult de bănuit!
  • Dacă locuiți singur/ă, rugaţi o rudă sau un vecin de încredere să vă viziteze cât mai des şi să aibă sub supraveghere locuinţa dumneavoastră; pentru mai multă siguranţă, puteţi face acelaşi lucru pentru rudele/vecinii dumneavoastră.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 1, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.